NamnlösInvändig bilrekond: från 995 kr
Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler och mittkonsoler. Tvätt av mattor. Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.

Utvändig bilrekond: från 1 450kr
Utvändig tvätt med avfettning. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning och schamponering och fälgrengöring. Maskinell vaxpolish av kaross.

Helrekond: från 2 450kr
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs.

Helrekond/Lackskydd: från 2 700kr
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Utvändig tvätt med avfettning,  motortvätt och fälgrengöring. Iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. lackskydd! 1 års garanti!

Helrekond Plus (få bilen som ny): från 2 900 kr
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Vaxning, iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.

Helrekond/ PPS lackskydd: från 3 495 kr
PPS är en tvåkomponents teflonbehandling som ger ett långvarigt skydd och ökar lystern i lacken samt tål avfettning. Produkten ger en vatten- och smutsavvisande yta och är mycket lättskött. Produkten är världens enda patenterade lackskydd genom den unika bindningen av teflonet till lacken genom jonbindning, dessa egenskaper gör att hållbarheten är ca 18 månader.

Allt som ingår i helrekond plus PPS lackskydd! 18 mån garanti!
Mer info...

Helrekond Plus med lackskydd: från 3 995kr
Utvändig tvätt med avfettning, tvätt av mattorna. Rubbning och polering av karosseri (tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter och avoxiderar). Schamponering, motortvätt och fälgrengöring. Lackskydd 1 års garanti!! Iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Blåsning av paneler, mittkonsoler och dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av paneler, mittkonsoler och dörrkarmar. In- och utvändig fönsterputs. Våtrengöring av textilier och klädsel. Ozonbehandling som effektivt eliminerar odörer av djur, tobak m.m.

Helrekond / Keramisk lackskydd (5års garanti) : från 4 995kr
Vi på AD BILVERKSTAD kan stolt presentera det senaste innovationen inom lackskydd – keramiskt lackskydd.
Det är överlägset mycket bättre än dom traditionella lackskydden som finns idag. Detta skydd tål avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, uv-strålar, solljus, frost, fågelavföring överlägset mycket bättre än dom traditionella lackskydden.
Vårt keramiska lackskydd har en hållbarhet upp till 5 år utan att någon återbehandling behöver krävas. Vi rekommenderar en komplettering av lackskydds behandlingen när så behövs, konsultera med oss.
Självklart så ingår i detta paket allt som är med i helrekond.

Vi garanterar att ni kommer bli otroligt imponerade av den nya generationens lackskydd.OBS! vissa bilar kan behöva upp till 3-stegs polering!
Tillägg för mörka bilar och SUV!
Hos oss har företag speciella rabatter och erbjudanden. Kontakta oss för mer information om hur du kan teckna ett avtal som passar just ditt företag.

KONTAKT